Školní sportovní liga – IN LINE BRUSLE

IN LINE BRUSLE

V rámci okresního kola mohla každá třída vyslat své zástupce. Řada tříd této možnosti využila. Škoda, že se nezúčastnili žáci 6. A, 8. B a 9. B . tyto třídy nemohou tím pádem získat do „Školní sportovní ligy“ ani 1 bod. Závody proběhly ve čtvrtek 24. 9. 2015 na cyklistické stezce mezi železničním mostem a lávkou přes Labe. I zde nás provázelo velmi pěkné počasí. Závodilo se v časovce jednotlivců na 1 000 m. každý z reprezentantů školy se snažil podat co nejlepší výkon a musím konstatovat, že v závodním poli se naši neztratili.

V nejmladších žákyních jen těsně na 2. místě skončila Alice Kokešová a 4. byla Kateřina Janáková. V této kategorii naši chlapci skončili: na 2. místě

Bílý František, 3. m. René Hruzík a na 4. místě skončil Hladík Jan.

V mladších žákyních se na 6. místě umístila Kašjaková Kristýna a ještě za ní 7. skončila Vyskočilová Michaela. V žácích získal 5. m. Vojtěch Holzman, 6. m.

Patrik Šamša a 9. m. Skalický Ondřej.

V nejstarší kategorii děvčat dosáhla na 2. místo Šramlová Nikola, 4. m. Nechvátalová Dominika, 7. m. Hauptová Adéla a 9. m. Melicharová Nikola.

U chlapců získal 3. místo Martin Muck, 4. m. Václav Konečný, 7. m. Přemysl Jezdinský a 8. m. Pavel Novák.

Z těchto závodů postoupilo našich 5 reprezentantů do krajského kola, které se uskuteční v Benátkách n./J. zde budou hájit naše barvy – Alice Kokešová, František Bílý, René Hruzík, Nikola Šramlová a Martin Muck.

Ještě jednou bych chtěl poděkovat všem, kteří se těchto závodů zúčastnili

A neumístili se na předních místech takže jsem se o nich nezmínil.

 

MILOŠ BUKAČ

– zobrazeno 891x

Back to Top