ŠKOLNÍ SPORTOVNÍ LIGA – STOLNÍ TENIS

Soutěž ve stolním tenise pro kategorii starších žáků jsme uspořádali ve středu 30. 9. 2015 v atriu školy. Hrálo se na dvou stolech. 15 chlapců bylo rozděleno do 4 skupin, kde hráli každý s každým. První dva z každé skupiny postoupili do čtvrtfinále, kde se již pokračovalo v pavouku vyřazovacím způsobem. Bylo sehráno 26 utkání. Zvítězil JAKUB ŠNAJDR z 9. B, na 2. místě skončil MARTIN MUCK z 9. A a 3. místo obsadil MATĚJ JAREŠ .

Děvčat se sešlo 5, takže si v jedné skupině zahrála každá s každou. Sehrála 10 zápasů a z nich vzešla vítězka DOMINIKA NECHVÁTALOVÁ z 9. A, 2. skončila VERONIKA KŘÁPOVÁ z 9. B a 3. místo obsadila JANA ČECHLOVSKÁ z 9. A.

O týden později 7. 10. 2015 jsme tuto soutěž pro mladší žáky, vzhledem k nepříznivému počasí, sehráli na chodbě školy. Žáci i v těchto menších prostorech předváděli velmi dobrou hru. Zúčastnilo se 9 chlapců a 8 dívek.Opět si nejdříve zahráli ve skupinách a v další části pokračovali vyřazovacím K. O. systémem. Chlapci sehráli 21 zápasů a konečné pořadí bylo :

1. m. Šanda Vojta 7. B

2. m. Opp Šimon 7. B

3. m. Šamša Patrik 7. B

Děvčata sehrála 18 zápasů. Vítězkou se stala TEREZIE STAŇKOVÁ ze 7. A,

2. skončila BARBORA KOHOUTOVÁ ze 7. A a 3. se umístila KRISTÝNA TOBĚRNÁ ze 7. B.

I v tomto sportu měla některá utkání kvalitní úroveň. První tři žáci z každé kategorie nás budou reprezentovat na okresním kole, které se uskuteční

22. 10. 2015 v Čelákovicích v sokolovně.

Miloš Bukač – organizátor

– zobrazeno 932x

Back to Top