Moje prázdniny

S tátou a s kamarádem jsem byl na Slovensku,v akvaparku Tatralandia. Byli jsme tam už podruhé. Bydleli jsme v hotelu kousek od akvaparku.V hotelu jsme měli i bazén a lanový park. Bylo to super.

Potom jsme byli v Chorvatsku u moře. Bydleli jsme v apartmánu  v Zatonu. Jeden den byl obrovský vítr a velké vlny, to byl nejlepší den. Ale jinak bylo krásné počasí. Moc jsme si to užili.

S mámou a bráchou jsem byl v Itálii na jezeře Lago di Garda. Celý týden bylo hezké počasí. Bydleli jsme v kempu, který se jmenoval Zoo, protože tam měli kozy a ovce. Spali jsme ve stanu. Užili jsme si krásné koupání a spoustu výletů.

Matěj

prazdniny

Na začátku prázdnin jsem byla v Mirakulu a bylo to hezké a moc zábavné. Ten den jsem si moc užila. Také jsem navštívila hrad Okoř. Když jsem byla u babičky v Proseči, podívala jsem se na rozhlednu Císařský kámen a ZOO Liberec. V ZOO se mi moc líbili bílí tygři. O pár dní později jsme jeli na zámek v Brandýse nad Labem. A na konci prázdnin jsem byla u dědy v Chrustenicích. Tam jsem si hrála s fenkou Tarou a kočkou Čulimindou. Byla jsem se podívat na zámku Nižbor na ukázku keltské kultury. Prázdniny jsem si moc užila.

Míša Š.

O prázdninách jsem byl u babičky ve Zlíně a poprvé v životě jsem navštívil zámek Lednice s botanickou zahradou. Moc se mi líbilo točité schodiště a zahrada s květinami. Poslední týden v červenci jsme s rodiči a ještě s jednou rodinou jeli na ostrov Korsika. Je to ostrov s vysokými horami a nádherným mořem. V průběhu pobytu jsme navštívili želví farmu, město Ajacio, historický přístav Porto a několikrát jsme byli  na výletě v horách.

Na závěr prázdnin jsme jeli do termálních lázní do Slovinska. Tady jsem jel poprvé na nejprudším tobogánu v mém životě. Prázdniny jsem si naplno užil, škoda že jsou tak krátké.

Bruno

2prazdniny 1prazdniny

 

sken-014sken-015 sken-016 sken-017

– zobrazeno 2825x

Back to Top