PRVNÍ ROČNÍK ŠTRÚDLOVÁNÍ – 13.-14.10.2017, třída 1.B

Protože nejsme pověrčiví a máme rádi vůni i chuť dozlatova upečených štrúdlů, rozhodli jsme se, že uděláme pro rodiče překvapení a upečeme jim tuto voňavou dobrotu v pátek 13.10..

Sešli jsme se před školou, rychle jsme se s rodiči rozloučili a šli jsme „pracovat“.  Paní učitelka děti rozdělila do skupin, jedna skupina vždy strouhala jablíčka, kde jim pomáhaly paní asistentky Jana, Martina a Věra. Ostatní zatím s paní učitelkou tvořili. Práce nám šla krásně od ruky a za chvíli jsme měli zabalených 17 štrúdlů, na jejich upečení pak dohlédly paní asistentky.

My ostatní jsme se zatím navečeřeli a převlékli do pyžama. Poté nastal večerní program – zde nemohla chybět pohádka, ale také bojovka s úkoly a nakonec pyžamová párty. Večer jsme ukončili přípitkem 🙂

Ráno jsme posnídali a vše uklidili a připravili na návštěvu rodičů. Ti začali přicházet v 9 hodin. Děti je pozvaly na kávu, voňavý štrúdl a na přátelské popovídání. Atmosféra byla přátelská a děti spokojené.

 

Moc děkujeme všem rodičům za spolupráci i připravené dobrůtky. Paní ilustrátorce Vendule Hegerové za krásný plakát a medaile.

Na fotografie se můžete podívat v naaší galerii a nebo kliknutím zde.

 

Třída 1.B s paní učitelkou Andreou Pánkovou

 

– zobrazeno 615x

Back to Top