Dárečky

Naši milí čtenáři, srdečně vás zdravíme v novém roce a v našem prvním příspěvku se vracíme do posledního prosincového školního dne….byl jím  čtvrtek 21.12.2017.To jsme se těšili na 4.vyuč.hodinu, protože jsme se vzájemně obdarovali….do té doby tajnými dárečky…, které pro nás nakoupili, připravili rodiče…měly to na starosti zejména maminky. Paní učitelka se totiž na listopadové tř. schůzce s rodiči domluvila, že školní „Ježíšek “ bude takový netradiční a že stačí drobnosti pro radost i užitek….buď že maminky chlapců koupí něco pro všechny chlapce, maminky dívek pro všechny dívky. Ovšem většina rodin však “ nadělovala “ všem 18ti dětem z 1.A.

Co se z dárkových tašek “ vyklubalo „….a děti právě z těch “ svých „obdarovávaly, rozdávaly ? Tak tedy : tužky, ořezávátka , gumy, záložky, bločky, černý bloček na duhové vyškrabávání obr./ten využijeme při V.V./,omalovánky, jojo, šňůrka na klíče, pero,propiska, magnetka, ozdobičky na stromeček , lízátka, perníčky,lepidla se třpytkami, barevná spirála, malé vodové barvy……a od paní učitelky SANTA čepička /máme ji ve třídě nadále… slouží nám jako trpasličí čepička, co si ji „oblékáme “ , když zpíváme naši novou nekonečnou písničku TRPASLÍCI/.

“ Dárečkování “ se dětem líbilo, dárečky všem udělaly radost a již nám i “ slouží “ ….mnohokrát Vám rodiče, maminky  dětí z 1.A  D Ě K U J E M E….také za zaslané krásné cukroví, které nám zpestřilo svačiny /nestihla jsem krabičky s cukrovím vyfotit…../

Na fotky z  “ dárkování „se podívejte Z D E .

Za 1.A    J. Skálová, tř. uč.

– zobrazeno 684x

Back to Top